Kymco

MXU 300i

5,598.00 Incl tax.

Stel een vraag over dit voertuig:

De nieuwe, veelzijdige en betrouwbare MXU 300i is een zeer redelijk geprijsde quad. Het is de ideale metgezel voor beginnende quadrijders en plezierrijders met een beperkt budget

AANDRIJVING

Voor nog meer betrouwbaarheid heeft de MXU 300i nu een injectiemotor, met een maximaal vermogen van 10 kW. Hij is uitgerust met een continu variabele, automatische transmissie. De quad leent zich voor land- of bosbouwers die kleine karweitjes moeten uitvoeren of snel naar hun percelen moeten. Elke dag opnieuw staat hij klaar om u naar uw bestemming te brengen.

DESIGN

De nieuwe MXU 300i heeft de esthetische codes van het unieke MXU gamma. De voorkant werd aangepast en heeft nu een standaard gemonteerde bumper ter bescherming. Hij heeft verder een bagagedrager aan voor- en achterkant, een lier en een trekhaak, zodat u aanhangwagens en andere werktuigen kunt trekken. Het begeerde en praktische design wordt aangevuld met een verfijnde afwerking en is bovendien makkelijk te onderhouden. Met zijn krachtige voor- en achterlichten kunt u hem probleemloos ‘s morgens vroeg en ‘s avonds laat gebruiken.

COMFORT

De nieuwe MXU 300i biedt een uitzonderlijk uitrustingsniveau tegen een zacht prijsje. De zitting garandeert u een comfortabele positie, alleen of met zijn tweeën, want hij is gehomologeerd voor 2 personen. De MXU 300i is een ware metgezel voor de agrariër, een waardige vertegenwoordiger van de MXU familie en een van de favoriete bedrijfsvoertuigen van de professionele gebruiker. Veelzijdig en daarom uitstekend geschikt voor beginnende quadrijders die van sensatie houden.

Motor:
Cylinders

1

Cylinder capacity

270

Fuel injection (EFI)

Yes

Starter

Electric

Power (HP)

14

Aandrijving:
Drive

2×4

Transmission

CVT Automatic

Rear differential

No

Front differential

ja, inschakelbaar

Frame:
warranty

Disc braking

Seats

1-persoons

Performance

Utility

Power steering

No

Overig:
License Plate

T3, Geen

Color

Groen

Brand

Kymco

Year

2021

Warranty

24 Months factory warranty

voorraad

showroom

Stel een vraag over dit voertuig:
Scroll to Top

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.