QFF Adventure 2020

11 t/m 18 juni 2020

Beste allemaal !

Allereerst hoop ik dat jullie allemaal in goede gezondheid mogen verkeren !

Deze mail is gestuurd per inschrijving, dwz dat per voertuig de bestuurder deze mail krijgt, gelieve deze naar je eventuele medereiziger te forwarden

Zoals verwacht zijn we genoodzaakt de QFF Adventure trip te verplaatsen naar de periode 10 juni 2021 t/m 17 juni 2021.

Tot afgelopen vrijdag 15 mei jl. hadden we nog ijdele hoop op verlichting van de maatregelen in Roemenië, dat was ook de eind datum van de lopende restricties in Roemenië. Pas op de dag zelf heeft de regering aldaar de verlenging van het vliegverbod voor toeristen naar Roemenie tot 29 mei aangekondigd. De hotels welke wij hebben vastgelegd zijn inmiddels wel open maar mogen géén buitenlandse toeristen ontvangen. Dit alles houdt op dit moment in dat er op 11 juni officieel nog steeds gevlogen zou worden onder restrictie van quarantaine waardoor we wat problemen hebben met de refunds van de vluchten en hotels. Echter is het nog volstrekt onduidelijk wat de volgende stappen zijn in Roemenie, deze beslissing valt nu pas weer op de eind datum 29 mei.

We hebben bekeken wat de alternatieven zijn en daaruit is gebleken dat de toestand t/m september zo onzeker is dat een verplaatsing binnen deze termijn niet verantwoord is, ook verwachten wij dat een deel van onze deelnemers in deze periode ook druk zal zijn met belangrijkere zaken. In de herfst wordt het weer ter plaatse dermate veranderlijk zodat er ook geen sprake kan zijn van een gezellige toertocht in onze ogen. Vandaar de verplaatsing naar volgend jaar.


Als QFF Adventures willen wij nu het volgende voorstellen aangaande de aanbetalingen:

– Ondanks het feit dat we mogelijk de betalingen van de vliegtickets en hotels niet terug krijgen verplaatsen we de door jouw gedane inschrijving én aanbetaling naar de nieuwe datum.

– We sluiten een “pop-up” trip eerder dan 10 juni 2021 niet uit , dit wordt dan een “inpakken en wegwezen”- trip, ook hier kan de aanbetaling worden ingezet.

U begrijpt wellicht dat wij met QFF Adventures totaal géén vat hebben op de situatie, uiteraard treft dit ook ons, wij hopen dan ook oprecht dat jullie je kunnen vinden in bovengenoemd voorstel zodat we met zijn allen weer uit kunnen gaan kijken naar een normalisering van de samenleving zodat we samen weer leuke dingen gaan doen

Stay safe !

Scroll to Top

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.