Segway ATV

𝗡𝘂 𝗯𝗶𝗷 𝗼𝗻𝘀 𝘃𝗲𝗿𝗸𝗿𝗶𝗷𝗴𝗯𝗮𝗮𝗿, 𝗗𝗲 𝗦𝗲𝗴𝘄𝗮𝘆 𝗦𝗻𝗮𝗿𝗹𝗲𝗿 𝟲𝟬𝟬!

Eindelijk zijn ze hier, de quads van Segway. Een veelbelovend merk, met super prijs kwaliteit verhouding en gave machines om te zien.
Momenteel is alleen de Segway Snarler 600 met 1 cilinder motor leverbaar. Deze is beschikbaar op zowel NL als BE L7e of T3 kenteken.

Nieuwsgierig naar de Segway Snarler? Kom gerust bij ons langs in de showroom. Of bekijk hem hieronder.

De Segway Snarler AT6 is bedoeld als de ideale quad voor off-road plezier, maar is ook uitermate geschikt als werkvoertuig. De opvallende accenten van de Snarler in combinatie met de 14″ Beadlock velgen maken het een opvallende verschijning, maar laat je niet misleiden door z’n looks: met zijn 44PK en 570CC cilinderinhoud bijt de AT6-Gasoline stevig van zich af. De krachtige motor brengt de Snarler snel van zijn plek en ook bij hogere snelheden accelereert de AT6 direct.

KRACHTIGE EN BETROUWBARE AANDRIJVING

De 570CC, watergekoelde, 1-cilinder, 4-takt motor met dubbele bovenliggende nokkenas, levert maximaal 46PK en 52N·m koppel. Met het elektrische brandstof-injectiesysteem levert de aandrijflijn betrouwbare prestaties zowel in extreme temperaturen als op extreme hoogtes.

DIFFERENTIËLE BESTURING + SPERDIFFERENTIEEL

De AT6 is voorzien van differentiële besturing en geeft je de mogelijkheid om te wisselen tussen 2-wheel drive en 4-wheel drive. Het sperdifferentieel in de achteras kan tijdens het rijden ge(de)blokkeerd worden en geeft je meer grip op extreem terrein.

LICHTGEWICHT FRAME

Het frame van de Snarler is vervaardigd uit high strenght Chromium-molybdenumstaal en biedt een optimale verhouding in stijfheid en gewicht. De constructie van het frame draag hiermee bij aan een prettige rij-ervaring, zonder daarbij in te leveren op veiligheid.

Neem contact met ons op voor een proefrit:

Scroll to Top

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.