Polaris

RZR XP Turbo S

35,990.0041,649.00 Incl tax.

Stel een vraag over dit voertuig:

BEESTACHTIG INDRUKWEKKEND

Doorkruis moeiteloos meedogenloos terrein en onbekend landschap.

 • Tweecilinder turbomotor ProStar Turbo 925 cc
 • Spoorbreedte van 183 cm
 • Veerweg vóór en achter 63,5 cm
 • Schokdempers met actieve veiligheidsklep Fox 3.0 ibp
 • 30 inch off-roadbanden BF Goodrich
 • Bodemvrijheid van 40,6 cm
 • True on-demand integraal aandrijfsysteem Xtreme Performance
 • Achterdifferentieel met sperwerking
 • Actieve ophanging DYNAMIX
 • Scherm Ride Command®
 • Stuurwiel Sparco®
 • Aluminium drempelbeschermingen en dak

DE MEEST ROBUUSTE MACHINE OP DE MARKT

De nieuwe RZR XP Turbo S is volledig herzien om op alle fronten krachtigere prestaties te kunnen leveren. De gedurfde afmetingen en het imposante profiel van het voertuig maken deel van een stabieler concept dat buitengewone prestaties mogelijk maakt.

REUSACHTIGE 30 INCH BANDEN

De 30 inch banden worden standaard geleverd met 15 inch velgen van aluminium om optimale grip en controle te bieden. We hebben zelfs de elektronische stuurbekrachtiging verbeterd om elke handeling te vergemakkelijken.

EEN BODEMVRIJHEID VAN MAAR LIEFST 40,6 CM

Geen ander off road-voertuig kan hieraan tippen. De RZR XP Turbo S biedt een indrukwekkende bodemvrijheid van 40,6 cm en heeft tegelijkertijd een zeer laag zwaartepunt… Vergelijkbaar met de huidige XP Turbo.

NOG ROBUUSTER

Iedereen kan zijn voertuig voorzien van 30 inch banden. Maar die van ons maken deel uit van een uniek systeem dat ontwikkeld is voor het beheersen van extra krachten. U profiteert van stabielere assen, een hogere voorwielophanging, een drie keer zo sterk aandrijfsysteem, een versterkt chassis en een krachtigere transmissie met verbeterde koeling.

MEEDOGENLOOS VERMOGEN, DE BESTE WIELOPHANGING IN ZIJN KLASSE

Zo soepel dat hij de wetten van de zwaartekracht tart. Zo intelligent dat hij die wetten eigenlijk opnieuw definieert. De RZR XP Turbo S combineert de beste veerweg op de markt met de slimste wielophanging. Daarmee blijft u alle oneffenheden en elk terrein de baas.

VEERWEG VAN 63,5 CM

De RZR XP Turbo S laat met een veerweg van 63,5 cm alle concurrentie achter zich. Off-road wordt het potentieel van de machine optimaal benut. Zonder dat de beschermingsplaat over de grond schuurt.

SCHOKDEMPERS MET ACTIEVE VEILIGHEIDSKLEP FOX 3.0 IBP

De nieuwe, verbeterde FOX®-schokdempers met interne ontwijking bieden een verbeterde kalibratie ten behoeve van de actieve ophanging DYNAMIX. Dit zorgt ervoor dat tijdens het rijden elke centimeter van de enorme veerweg wordt geoptimaliseerd voor maximaal comfort bij lage snelheden en topprestaties bij hoge snelheden.

ACTIEVE OPHANGING DYNAMIX

De DYNAMIX-ophanging is zodanig ontworpen dat u niet langer hoeft te kiezen tussen comfortabel en sportief. Vanaf nu kunt u beschikken over het beste van twee werelden. Dat komt omdat DYNAMIX zich automatisch aanpast aan elke situatie, afhankelijk van uw snelheid en het terrein.

GLOEDNIEUW ONTWERP VAN BINNEN EN VAN BUITEN

Binnenin het duistere hart van dit beest is de complete cockpit vormgegeven met gebruiksvriendelijke en gedetailleerde besturingselementen. Maar onder al deze pracht en praal schuilt een waar racemonster. De gematteerde zwarte look, de lakkleuren en de dreigende verlichting geven blijk van het beestachtige karakter van dit voertuig.

NIEUWE RIJPOSITIE

Een nieuwe rijpositie en een gewelfde motorkap zorgen voor verbeterd zicht en een ergonomie die haar inspiratie uit de racewereld ontleent, maar tegelijkertijd optimaal comfort biedt. Het nieuwe eersteklas Sparco®-stuurwiel met vlakke onderkant wordt standaard meegeleverd.

GEÏNSPIREERD DOOR DE RACEWERELD

Het avontuurlijke nieuwe instrumentenpaneel herbergt allerlei elementen die nog gedetailleerdere informatie bieden tijdens het met hoge snelheid rijden op onregelmatig terrein. Met het standaard geleverde Ride Command®-scherm van 17,7 cm en de geoptimaliseerde verbeterde opbergvakken blijft u in contact met uw team en beschikt u over meer opslagcapaciteit.

FELLE VERLICHTING

De felle ledverlichting draagt niet alleen bij aan de indrukwekkende verschijning van de nieuwe RZR XP Turbo S, maar zorgt ook voor aanzienlijk beter zicht. De ledverlichting omvat matte, zwarte koplampen, exclusieve rijverlichting en optimaal zichtbare achterlichten.

TURBOMOTOR PROSTAR 925 CC

Zodra u gas geeft, komt de krachtigste RZR ter wereld tot leven met een duizelingwekkende combinatie van oerkracht en versnelling. De snelheid wordt aangejaagd door een agressieve motorafstelling en een geforceerde inductie. Deze zorgen samen voor een fantastische combinatie van prestatievermogen en een koppel dat in de lage toerentalgebieden beschikbaar is. De RZR Turbo is de nieuwe norm op off-roadgebied.

DE WENDBAARSTE IN ZIJN KLASSE

Door de basisbeweging van de wielen te combineren met de stabiliserende traagheid van de massieve banden draagt de RZR XP Turbo S bij aan verbeterde grip, zonder concessies te doen aan de wendbaarheid en nauwkeurigheid.

RIDE COMMAND®

Blijf in contact met uw team met de revolutionaire technologie Ride Command. Communiceer, navigeer, maak verbinding en volg alles op een kraakhelder touchscreen van 17,7 cm dat u ook met handschoenen aan kunt bedienen.

 

 

Motor:
Cylinders

2

Cylinder capacity

925 cc

Fuel injection (EFI)

Yes

Starter

Electric

Power (HP)

168

Aandrijving:
Drive

4×4

Transmission

CVT Automatic

Rear differential

Ja, automatisch

Front differential

ja, inschakelbaar

Frame:
warranty

Disc braking

Seats

2-persoons

Performance

Sport

Power steering

Yes

Overig:
Year

2021

Warranty

24 Months factory warranty

License Plate

NL (L7e), BE (L7e), Geen

Color

Zwart

Brand

Polaris

Stel een vraag over dit voertuig:
Scroll to Top

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.