CF-Moto

CFORCE 520 S '21

7,699.008,729.00 Incl tax.

Stel een vraag over dit voertuig:

De CFORCE 520 EPS is uitgerust met de laatste nieuwe CFMOTO motor met middelmaat cilinderinhoud. Met zijn 495 CM3 en 34 pk uitgerust met enkelvoudige nokkenas is hij dan ook een waar technologisch hoogstandje : watergekoeld met stroomtoevoer geregeld door een 40mm vlinderhuizing van BOSCH. Zo maakt de handige ESP ook deel uit van de standaarduitrusting alsook de keuze tussen een korte versie en een lange versie (enkel zadel of dubbel zadel). De 520 EPS is dan ook een geconcentreerde versie van het CFMOTO ADN.

De Cforce 520 S met T3 kenteken is niet voorzien van achter differentieel. De L7e uitvoeringen is wel voorzien van inschakelbaar achter differentieel.

De CForce 520 is de perfecte combinatie van compactheid en krachtige aandrijving. De krachtige en koppelrijke motor van 495 cm³, gecombineerd met zijn lichte gewicht, zorgt voor een ongelooflijke voortstuwing.

Ontwerp

CFMOTO CForce 520

De CForce 520 deelt zijn compacte uiterlijk met de CForce 450. De geïntegreerde rambescherming zorgt voor een stevige uitstraling, die wordt onderstreept door de praktische bagagerekken voor en achter.

Techniek

CFMOTO CForce 520

De injectiemotor van 495 cm³ met een maximaal vermogen van 26,8 kW en een maximaal koppel van 41 Nm zorgt in combinatie met het lage gewicht van slechts 358 kg voor een indrukwekkende acceleratie. Een continu variabele CVT-transmissie met retour- en reductietandwielen, handmatig inschakelbare vierwielaandrijving en een inschakelbaar differentieelblokkering zijn natuurlijk altijd inbegrepen bij de CForce 520.

Inrichting

CFMOTO CForce 520

De standaarduitrusting van de CForce 520 laat niets te wensen over. Een krachtige lier, trekhaak en passagiersrugleuning zijn net zo standaard als stevige lichtmetalen velgen en een praktische 12 volt stekker. Zoals bij alle terreinwagens van CFMOTO behoren ook bagagerekken voor en achter tot de basisuitrusting.

 

Motor:
Cylinders

1

Cylinder capacity

495 cc

Fuel injection (EFI)

Yes

Starter

Electric

Power (HP)

36

Aandrijving:
Drive

4×4

Transmission

CVT Automatic

Rear differential

Ja, inschakelbaar, Nee

Front differential

ja, inschakelbaar

Frame:
warranty

Disc braking

Seats

1-persoons

Performance

Utility

Power steering

Yes

Overig:
License Plate

NL (L7e), BE (L7e), Geen

Color

Camo, Oranje, Zwart

Brand

CF-Moto

Year

2021

Warranty

24 Months factory warranty

Stel een vraag over dit voertuig:

You may also like…

Scroll to Top

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.