CF-Moto

CFORCE 1000

14,499.0016,599.00 Incl tax.

Stel een vraag over dit voertuig:

De CForce 1000 is het nieuwe topmodel van CFMOTO. Met de grootste en krachtigste motor die CFMOTO ooit in een ATV heeft verpakt, is de CForce 1000 uitgerust voor zelfs de moeilijkste taken in de land- en bosbouw, winterdienst of voor hulpdiensten zoals brandweer en bergredding – en biedt tegelijkertijd het grootste rijplezier je kunt hebben met een ATV.

De nieuwe V-twin-injectiemotor met 1000 cm³ biedt veel vermogen en koppel. Het vermogen wordt overgebracht op twee of vier wielen via een continu variabele CVT-transmissie. De CFORCE 1000 heeft vierwielaandrijving en een sperdifferentieel.

Ontwerp:

CFMOTO CForce 850

Met scherp getekende randen, de ingenieus vormgegeven koplampunit, de duidelijk gevormde, ergonomische stoelen en vele succesvolle detailoplossingen toont de CForce 1000 karakter.

Technologie:

CFMOTO CForce 850

De nieuwe V2-injectiemotor met 1000 cm³ biedt veel vermogen en koppel. Het vermogen wordt overgebracht op twee of vier wielen via een continu variabele CVT-transmissie met retour- en reductietandwielen. De vierwielaandrijving is natuurlijk net zo standaard als het sperdifferentieel.

Inrichting:

CFMOTO CForce 850

Lier, rugleuning, handbeschermers, 12 volt- en USB-stekkers, bagagedragers voor en achter, lichtmetalen velgen en zelfs stuurbekrachtiging – de lijst met standaardfuncties van de CForce 1000 laat niets te wensen over.

Motor:
Cylinders

2

Cylinder capacity

963 cc

Fuel injection (EFI)

Yes

Starter

Electric

Power (HP)

80

Aandrijving:
Drive

4×4

Transmission

CVT Automatic

Rear differential

Ja, permanent

Front differential

ja, inschakelbaar

Frame:
warranty

Disc braking

Seats

2-persoons

Performance

Utility

Power steering

Yes

Overig:
License Plate

NL (L7e), BE (L7e), Geen

Color

Blauw, Camo, Oranje, Zwart

Brand

CF-Moto

Year

2021

Warranty

24 Months factory warranty

Stel een vraag over dit voertuig:
Scroll to Top

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.