Verhuisbericht & opendag

Save the date: 18 november open dag bij ons gloednieuwe pand! 
Wij zijn trots op onze nieuwe locatie en dat delen we graag met jullie! Daarom is iedereen van harte welkom op zaterdag 18 november bij de open dag van QFF Funbikes en QFF Racing. Krijg een kijkje achter de schermen bij onze werkplaats, bekijk onze rally SSV’s en trucks van buiten én binnen, bewonder de nieuwste voertuigen en nog veel meer! Ook leuk voor de kleintjes. Meld je nu aan via de volgende link: https://bit.ly/3Zvmk81
 

De laatste Jaren kenden zowel QFF Funbikes als wel QFF Adventures een onstuimige groei. Uiteraard positief maar onze huidige beperkende huisvestiging speelde ons parten om de diensten te blijven verlenen op het niveau welke u van ons gewend was.
Achter de schermen hebben wij als team QFF samen met onze dienstverleners er keihard aan gewerkt om onze dienstverlening aan u te waarborgen op de lange termijn en mogen we eindelijk onze verhuizing naar ons nieuwe pand aankondigen.
Wij gaan opereren vanuit ons eigen nieuwe multifunctionele pand, met oa een ruime moderne showroom, zeer riante werkplaats en uitgebreide opslagmogelijkheden. U begrijpt dat wij u vanaf dat moment nog beter ten dienste kunnen staan.
Tevens kondigen wij aan dat wij ons bestaande assortiment van off-road producten gaan uitbreiden met E-MTB fietsen, dit in het hogere segment. Onder andere GasGas en Intense zullen in beginsel de hoofdmerken zijn. Vanaf de opening zijn deze ruimschoots op voorraad in onze nieuwe shop.  

Sinds 1 Juli zijn wij weer open, op onze nieuwe locatie:

Wij mogen ons met trots één van de grotere quad, buggy en Spyder specialisten van de BeNeLux noemen. QFF Funbikes is gespecialiseerd in recreatieve voertuigen in de breedste zin van het woord. En tezamen met Motorservice Eersel adviseren wij u graag bij aankoop van een nieuwe of gebruikte Quad, SSV, Spyder of Motor. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor vakkundig onderhoud of herstel van uw voertuig. Mocht u op zoek zijn naar accessoires, kleding of onderdelen dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in o.a. de volgende merken: Yamaha, Suzuki, Polaris, Can-Am , CF-Moto, Arctic Cat,  Kawasaki, Kymco en TGB

Special offers

Agenda

Parts

Webshop

Financing

View our catalog

We have a wide range at our disposal. View the catalog and find out if there is a suitable model!

New SSV Models

New SSV Models

Used Quads

Used SSV's

Nieuw & Gebruikt
Scroll to Top

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.