Wij zijn open!

Update 3 maart 2021:

De nieuwe Corona maatregelen hebben een impact op de gehele samenleving waaronder ook de bedrijven. Voor ons betekend dit het volgende:

Werkplaats: Geopend! Onze werkplaats is geopend voor onderhoud en reparatie, dus neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Ook hebben wij besloten tarieven voor het halen en brengen van uw voertuig te verlagen, om zo het aantal klanten bij ons in de werkplaats zo laag mogelijk te houden en de veiligheid ten alle tijden te kunnen waarborgen.

Winkel / Showroom: Onze winkel en showroom zijn open op afspraak. Onderdelen en onderhoudsmiddelen kunt u ook bij ons bestellen en op afspraak af komen afhalen.

Heeft u interesse in een van onze voertuigen en wilt/kunt u niet langskomen? neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden van een eventuele “online-tour”.

Team QFF

Wij mogen ons met trots één van de grotere quad, buggy en spyder specialisten van de BeNeLux noemen. QFF Funbikes is gespecialiseerd in recreatieve voertuigen in de breedste zin van het woord. En tezamen met Motorservice Eersel adviseren wij u graag bij aankoop van een nieuwe of gebruikte Quad, SSV, Spyder of Motor. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor vakkundig onderhoud of herstel van uw voertuig. Mocht u op zoek zijn naar accessoires, kleding of onderdelen dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in o.a. de volgende merken: Yamaha, Suzuki, Polaris, Can-Am , CF Moto, Arctic Cat,  Kawasaki, Kymco en TGB

Special offers

Agenda

Parts

Webshop

Financing

View our catalog

Wij hebben een ruim assortiment tot onze beschikking. Bekijk de catalogus en ontdek of er een geschikt model tussen zit!

Nieuwe quads

Nieuwe SSV's

Gebruikte quads

Gebruikte SSV's

Scroll to Top

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.