Polaris

Outlaw 70

3,490.00 Incl Btw.

Stel een vraag over dit voertuig:
  • Elektronische injectie (EFI)
  • Schijfremmen met enkele hendel
  • Afgesloten motorzone ter hoogte van de voeten
  • Instelbare snelheidsbegrenzer
  • Veiligheidskit: helm, stroomonderbreker en veiligheidsvlag
  • Leververlichting
  • Stalen voorbumper

DE VEILIGSTE OP DE MARKT

Maak u geen zorgen: uw kinderen zijn in goede handen. Dat is te danken aan de schijfremmen met enkele hendel, de afgeschermde motor en de instelbare snelheidsbegrenzer. De ledverlichting aan de voor- en achterzijde zorgt bovendien voor optimale zichtbaarheid. De Outlaw 70 wordt standaard geleverd met een helm, een stroomonderbreker en een veiligheidsvlag.

 

GENIET LANGER VAN DE QUAD

Ouders zullen het kunnen waarderen dat deze machine met hun kind meegroeit. Daarvoor zorgen de geoptimaliseerde 70 cc motor, het nieuwe, ergonomische design dat specifiek is afgestemd op een bredere leeftijdscategorie (6 tot 10 jaar) en de door de ouders instelbare snelheidsbegrenzer. Zo kunnen de jonge rijders langer en met vertrouwen van hun quad genieten.

 

PRAKTISCH EN PRESTATIERIJK

De Outlaw 70 beschikt over een elektronische brandstofinjectie (EFI) om koudstarts te vergemakkelijken. Dit is een primeur voor het segment van kinderquads voor jonge rijders vanaf 6 jaar. Nieuwe opties en accessoires staan garant voor nog meer gebruiksgemak en bescherming voor de bestuurder en diens machine.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

STANDAARD VEILIGHEIDSUITRUSTING

Schijfremmen met enkele hendel: De rijder dient slechts één hendel te bedienen om al het benodigde remvermogen te leveren. De meeste andere kinderquads werken met twee hendels, wat bepaalde risico’s met zich meebrengt. Instelbare snelheidsbegrenzer: Ouders kunnen de maximumsnelheid van de quad instellen op het rijniveau en het comfort van hun kind. Ledverlichting: Zorgt ervoor dat de bestuurder beter kan zien en beter gezien kan worden.

KINDERGERICHTE PRESTATIES

Elektronische brandstofinjectie (EFI): kinderen en ouders zullen de betrouwbaarheid van onmiddellijke koudstarts op prijs stellen. Veeruitslag van de voor- en achterwielophanging en bodemvrijheid van 10 centimeter voor een ongeëvenaard comfort. 18 inch banden: De banden zijn 13 procent groter dan die van de Outlaw 50. Dit zorgt voor meer stabiliteit en wendbaarheid.

Motor:
Cilinderinhoud

70

Brandstofinjectie (EFI):

Ja

Startsysteem

Elektrisch

Aandrijving:
Aandrijving

2×4

Transmissie

CVT Automaat

Frame:
Remmen

Schijfremmen

Uitvoering

Kinder

Overig:
Kenteken

Geen

Kleur

Wit

Merk

Polaris

Garantie

24 maanden fabrieksgarantie

Bouwjaar

2022

Stel een vraag over dit voertuig:
Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.