Polaris

RZR XP 1000 Sport EPS

26,009.0031,499.00 Incl Btw.

Stel een vraag over dit voertuig:

ALS PRESTATIES EN EFFICIËNTIE HAND IN HAND GAAN

Pak de regie, zelfs op de meest onvoorspelbare terreinen.

Van zijn scherpe lijnenspel tot zijn geraffineerde cockpit: de topprestaties van de RZR XP 1000 laten zich zowel zien als voelen.

Blijf elk terrein de baas met de meest verkochte en krachtigst presterende RZR op de markt.

  • ProStar EFI-tweecilinder-viertaktmotor van 999 cc
  • Spoorbreedte: 162,6 cm
  • Voorwielophanging met dubbele driehoeken (veerweg van 40,6 centimeter) + stabilisatorstang
  • Onafhankelijke achterwielophanging (veerweg van 45,7 centimeter) + stabilisatorstang
  • Regelbare Premium Walker Evans®-schokdempers
  • Maxxis® Big Horn-banden van 29 inch
  • Bodemvrijheid van 34,3 cm
  • Vergrendelbaar differentieel aan de achterzijde

DE ULTIEME TERREINCOMBINATIE

Dankzij constante innovaties en onze passie voor terreinvoertuigen heeft de RZR-reeks zich op natuurlijke wijze opgewerkt tot het wereldwijde marktleiderschap. Om alle concurrentie achter zich te laten is elke RZR ontworpen met een perfect evenwichtig onderstel en de ultieme combinatie van prestaties, comfort en wendbaarheid.

BLIJF ELK TERREIN DE BAAS

De RZR XP 1000 onderscheidt zich door een robuust lijnenspel, digitale instrumenten van topniveau en krachtige ledverlichting. Daarmee kan hij elk terrein aan, ongeacht de omstandigheden.

OPTIMALISEER DE RIJ-ERVARING MET HET OPTIONELE ‘RIDE COMMAND’

Blijf verbonden met uw geliefden dankzij de revolutionaire ‘Ride Command’-technologie. Communiceer, navigeer, blijf verbonden en op de hoogte en visualiseer elke instelling met het heldere, 17,7 centimeter grote aanraakscherm dat zich ook met handschoenen laat bedienen.

EEN INTENSE RIJ-ERVARING

Als marktleider in zijn klasse heeft de RZR XP 1000 al veel meer terreinen overwonnen dan om het even welk ander voertuig. Met zijn perfect uitgebalanceerde onderstel staat hij garant voor onovertroffen niveaus van prestaties, comfort en wendbaarheid. Dit resulteert in een uiterst complete en meeslepende rijervaring.

ÉÉN BROK PRESTATIEVERMOGEN

Het kloppende hart van de RZR XP 1000 is zijn gespierde ProStar®-motor van 999 cc, die zijn volledige koppel vanaf de laagste toerentallen ter beschikking stelt. Trap het gaspedaal in en bewonder zijn diepe en rauwe geluid, dat enkel wordt geëvenaard door zijn brute kracht.

OPHANGING VAN WERELDFORMAAT

De interactie tussen voertuig en terrein kan genadeloos hard zijn. De weg ligt mogelijk bezaaid met rotsen, boomwortels, zand en modder, waar u tegen hoge snelheid overheen rijdt. Die onophoudelijke schokken worden opgevangen door een ophanging die haar gelijke niet kent qua controle, vertrouwen en comfort. De Walker Evans®-ophanging, die haar sporen heeft verdiend met tal van competitiezeges, is dankzij haar ongelofelijke veerweg van 45,7 centimeter in staat om alle oneffenheden te absorberen en op hoge snelheden over de meest extreme terreinen te rijden.

ONGEKENDE WENDBAARHEID

De ongeëvenaarde wendbaarheid van de RZR komt niet uit de lucht vallen. Onze ingenieurs hebben de ultieme combinatie van onderstel, ophanging, stuurgeometrie, vierwielaandrijving en motorvermogen uitgedokterd om een terreinvoertuig met een ongeëvenaarde wendbaarheid en levendigheid af te leveren.

EEN GEDURFDE EN UITGESPROKEN STIJL

Het puristische karakter van de RZR XP 1000 komt ontegenzeggelijk tot uiting in zijn gestroomlijnde design, dat prestatievermogen en sportiviteit ademt. Zijn gespierde stijl wordt verder versterkt door hightech digitale instrumenten en ledverlichting.

INTUÏTIEVE FUNCTIES

Blijf verbonden met uw geliefden dankzij de revolutionaire ‘Ride Command’-technologie. Communiceer, navigeer, blijf verbonden en op de hoogte en visualiseer elke instelling met het heldere, 17,7 centimeter grote aanraakscherm dat zich ook met handschoenen laat bedienen.

VOLWAARDIGE INSCHAKELBARE VIERWIELAANDRIJVING

Rijd zonder zorgen en overwin om het even welk obstakel dankzij de snelste inschakelbare vierwielaandrijving op de markt. Zodra ze merkt dat de achterwielen beginnen te slippen, schakelt ze de voorwielen in om al het beschikbare koppel te leveren.

Motor:
Aantal cilinders

2

Cilinderinhoud

999 cc

Brandstofinjectie (EFI):

Ja

Startsysteem

Elektrisch

Vermogen (PK)

110

Aandrijving:
Aandrijving

4×4

Transmissie

CVT Automaat

Differentieel achter

Ja, inschakelbaar

Differentieel voor

ja, inschakelbaar

Frame:
Remmen

Schijfremmen

Zitplaatsen

2-persoons

Uitvoering

Sport

Stuurbekrachtiging

Ja

Overig:
Bouwjaar

2024

Garantie

24 maanden fabrieksgarantie

Kenteken

T1, Geen

Kleur

Zwart

Merk

Polaris

Stel een vraag over dit voertuig:
Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.