Actie!

Polaris

Scrambler XP 1000 S EPS - 2021

18,495.0020,995.00 Incl Btw.

Stel een vraag over dit voertuig:

Twee cilinder motor met maar liefst 89PK met EFI en 4×4. 140 cm (55”) spoorbreedte en 37 cm (14.5”) bodemvrijheid.

Voorzien van Stuurbekrachtiging (EPS), Onafhankelijke wielophanging (IRS) en achterdifferentieel.

EEN CATEGORIE OP ZICHZELF

De volledig nieuwe Scrambler XP® 1000 S overtreft alle verwachtingen en brengt de rijervaring naar een hoger plan dankzij een innovatief platform met een spoorbreedte van 140 centimeter. Daarmee geeft hij alle andere quads het nakijken qua stabiliteit, prestaties en terreinbeheersing. Hij is bovendien voorzien van Duro® Powergrip-banden van 27 inch, die een maximale grip en controle waarborgen. En dankzij de fenomenale veeruitslag van 35,5 centimeter kan hij moeiteloos de meest extreme terreinen overwinnen.

  • Spoorbreedte van 140 cm
  • Duro Powergrip-banden van 27 inch
  • Veerweg van 29 cm voor en 35,5 cm achter
  • Vooras en cardanassen van de RZR XP® 1000

VOLLEDIG HERZIEN

Om elk terrein naar uw hand te zetten hebt u meer nodig dan bruut prestatievermogen: alleen een uiterst robuust voertuig kan de moeilijkste omstandigheden de baas. Om die reden hebben we het chassis van de Scrambler XP® 1000 S volledig opnieuw ontworpen en afgestemd op de beoogde voertuigprestaties. Ga zitten, geef gas en neem het voortouw op elk terrein.

EEN GLOEDNIEUW PLATFORM

Het nieuwe chassis dat de technici van Polaris hebben ontwikkeld, is groter, gedurfder en robuuster dan ooit tevoren. De 31 procent dikkere chassisbuizen maken het mogelijk om de moeilijkste terreinen moeiteloos het hoofd te bieden.

VOORAS VAN DE RZR XP

Om de volgende generatie van ‘s werelds meest robuuste quads te creëren, hebben we de SSV’s met het hoogste prestatievermogen bestudeerd en de vooras en cardanassen van de RZR XP® 1000 gebruikt. Dankzij de sterkere onderdelen en de verbeterde actieve afdaalhulp biedt de quad onberispelijke betrouwbaarheid en gemoedsrust.

ROBUUSTERE TRANSMISSIE

De transmissie werd volledig herzien met onderdelen die 25 procent sterker zijn. Ze zijn perfect afgestemd op de grotere veerweg en bodemvrijheid en de ruimer bemeten banden.

VEROVER DE WERELD

In de praktijk wordt succes niet afgemeten aan het nemen van één bocht. Op onherbergzaam terrein is falen geen optie. De spliksplinternieuwe Scrambler XP® 1000 S is ontworpen om al zijn concurrenten te overtreffen. Gewapend met een compleet arsenaal van ongeëvenaarde prestatiekenmerken zet hij nieuwe normen en boezemt hij meer vertrouwen in dan elke andere quad op de markt.

EEN UNIEKE SPOORBREEDTE VAN 140 CENTIMETER

Doe het ondenkbare. Dit is ‘s werelds eerste quad met een breedte van 140 centimeter. Hij staat borg voor ongekende stabiliteits- en prestatieniveaus. Dankzij zijn ongelofelijke precisie baant u zich moeiteloos een weg over rotsen, door sporen en over bospaden.

ROBUUSTE BANDEN VAN 27 INCH

De wereld kent geen grenzen. Daarom hebben we deze quad een bodemvrijheid van 30,5 centimeter meegegeven. Hierdoor is hij elk terrein de baas. Voeg daar zijn brede en stabiele postuur en zijn ophanging met grote veerweg aan toe en het wordt duidelijk dat geen enkel obstakel hem kan verhinderen om onbekende bestemmingen te bereiken.

BODEMVRIJHEID VAN 30,5 CENTIMETER

De wereld kent geen grenzen. Daarom hebben we deze quad een bodemvrijheid van 30,5 centimeter meegegeven. Hierdoor is hij elk terrein de baas. Voeg daar zijn brede en stabiele postuur en zijn ophanging met grote veerweg aan toe en het wordt duidelijk dat geen enkel obstakel hem kan verhinderen om onbekende bestemmingen te bereiken.

GROTERE VEERWEG EN MEER CONTROLE

Vergeet de klassieke vooroordelen en ervaar compromisloze controle. De nieuwe Scrambler XP® 1000 S biedt een breed scala aan nieuwe ontwerpdetails, zoals de nieuwe ophanging met een grotere veerweg. Daarmee blijft de quad elk terrein de baas.

EEN OPHANGING MET EEN FENOMENALE VEERWEG VAN 35,5 CENTIMETER

Het nieuwe platform heeft ons in staat gesteld om een einde te maken aan wrijving door de ophanging te herzien. Dat resulteert in een quad met een mate van controle die zijn weerga niet kent.

GEBOGEN DRIEHOEKIGE ARMEN VOOR EEN GROTERE BODEMVRIJHEID

Gebogen driehoekige ophangingsarmen aan de onderzijde met een constante verhouding dragen bij aan totale bodemvrijheid.

ELIMINATIE VAN ROLGELUID

De gloednieuwe Scrambler XP® 1000 S elimineert nagenoeg alle rolbewegingen dankzij het exclusieve ProSteer-stuurconcept, dat met vloeiende precisie een revolutie in het quadsegment teweegbrengt.

Motor:
Aantal cilinders

2

Cilinderinhoud

952 cc

Brandstofinjectie (EFI):

Ja

Startsysteem

Elektrisch

Vermogen (PK)

90

Aandrijving:
Aandrijving

4×4

Transmissie

CVT Automaat

Differentieel achter

Ja, inschakelbaar

Differentieel voor

ja, inschakelbaar

Frame:
Remmen

Schijfremmen

Zitplaatsen

1-persoons

Uitvoering

Sport

Stuurbekrachtiging

Ja

Overig:
Kenteken

NL (L7e), BE (L7e), T3, Geen

Kleur

Blauw

Merk

Polaris

Bouwjaar

2022

Garantie

24 maanden fabrieksgarantie

Stel een vraag over dit voertuig:
Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.